Anunţ

Anunţ angajare

13.10.2021

VIDELI SRL, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Vasile Lucaciu nr. 16, județul Satu Mare, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul: ”Organizare de șantier UAT Santău — în cadrul proiectului Extinderea sistemului de alimentare cu apă Tășnad și a sistemului de canalizare din clusterul Tăsnad. Număr de identificare POIM-SM-CL-07”. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, pe pagina de internet: http://apmsm.anpm.ro., și la sediul titularului din municipiul Satu Mare, str. Vasile Lucaciu nr. 16. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

09.04.2021

CIORBA PETRU reprezentant al SC VIDELI SRL, titular al proiectului. Amenajare stradă și podeț tubular în vederea accesării parcelelor de pe strada Octaviaiius Augustus, Cartier Roman, ”,TITULAR-CIORBA PETRU reprezentant aI SC VIDELI SRL, aniuiță publicul interesat asupra luării deciziei etapei dc încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediulili Satu Mai e, în cadrul procedurii dc evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menționat.

Proiectul deciziei dc încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediulAgenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, din municipiul Satu Mare, str. Mircea cel Biitrân nr. 8/B, în zilele de luni-joi între orele 8-16.30, vineri între orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet: littp://apiMsoranpni.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de ‘internet a autorității competente penti’u protecția mediului.

03.01.2021

CIORBA PETRU reprezentant al SC Videli SRL, cu domiciliul în Comuna Certeze, sat Certeze, nr.866, județul Satu Mare, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul: "Amenajare stradă și podeț tubular în vederea accesării parcelelor de pe strada Octavianus Augustus, Cartier Roman, " propus în comuna Păulești, sat Amati, sfr. Octavianus Augustus, județul Satu Mare, CF nr. 106090, TITULAR- CIORBA PETRU reprezentant al SC Videli SRL

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, pe pagina de internet : hțtp://apmsm.anpm.ro și la sediul titularului- CIORBA PETRU reprezentant al SC Videli SRL, Comuna Certeze, sat Certeze, nr.866, județul Satu Mare

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii